Verhoilu, huonekalujen entisöinti ja muut palvelut

Kun tuot kalusteesi, moottoripyörän satulan, auton penkin tai venepatjat Keravalle ja jätät ne meidän osaaviin käsiimme, tiedät saavasi vastinetta rahoillesi. Alkuperäistä kunnioittaen ja vanhaa vaalien verhoilemme, entisöimme ja tarvittaessa pintakäsittelemme kalusteen kuin kalusteen, olipa kyseessä sitten vanha rokokoosohva tai uusi nahkapäällysteinen toimistotuoli.

Julkisten tilojen kalusteet pystymme verhoilemaan joustavasti yritysten toiminnan tarpeiden mukaan. Meillä on laajat julkitilakäyttöön tarkoitetut mallistot keinonahoista villakankaisiin.

Venepatjat ja autonpenkit saavat meillä asianmukaiset, uudet päälliset pehmusteita unohtamatta. Moottoripyörien, -kelkkojen ja mönkijöiden satuloiden muokkaukset ja geeliupotukset onnistuvat meiltä. Pyrimme toteuttamaan asiakkaan villeimmätkin toiveet uuden päällisen suhteen.

Saat meiltä myös entisöinti- ja pintakäsittelypalvelua. Kunnostamme kalusteiden liimaukset ja runkorakenteet, tarvittaessa valmistamme itse korvikkeet rikkoutuneille tai puuttuville osille.
Vanhojen kalusteiden puuosat kaipaavat usein pintakäsittelyä. Vanhan tai huonon pinnan puhdistaminen, petsaus ja lakkaus antavat paitsi kauniin pinnan, myös kestävän suojan kulutusta ja ajan hammasta vastaan.

Mikäli olet vailla ammattitaitoista verhoilu- tai entisöintialan palvelua Uudenmaan alueella, ota rohkeasti yhteyttä. Löydät yhteystietosivuiltamme myös lomakkeen, jonka avulla voit jättää suoraan tarjous- tai yhteydenottopyynnön. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kyselyihin mahdollisimman pian. Aukioloaikoinamme voit myös tulla käymään liikkeessämme ja tuoda verhoilua tai entisöintiä vaativan kalusteen suoraan meille.

Haluan verhoilun/entisöinnin, miten toimin?

Poikkea meille verhoiltavan/entisöitävän huonekalun kanssa tai laita meille kohteesta kuva sähköpostiin ja lyhyt kuvaus, mitä haluat meidän tekevän. Voit myös esittää toiveesi halutusta materiaalista tai voimme tarvittaessa valita materiaalin yhdessä. Tämän jälkeen saat meiltä alustavan kustannusarvion, joka koostuu itse työstä ja materiaalikustannuksista.